Seminarios

SEMINARIOS
Durante el curso académico se organizan Seminarios de Patología Médico-Quirúrgica Bucal y Maxilofacial, los sábados por la mañana que son gratuitos.

 

Seminarios de Patología Médico-Quirúrgica Bucal y Maxilofacial
Director: Prof. Dr. Cosme Gay Escoda.

 

Inclòs en el programa del XXXI Curs Teòric-Pràctic de Cirurgia Bucal, es realitzarà durant el dissabte dia 27 de febrer una sessió oberta a tots els professionals que ho desitgin, amb la col·laboració de la Unitat Docent de Cirurgia Bucal de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Sevilla.
Tots els professionals i estudiants d'Odontologia estan invitats a aquesta sessió.

Barcelona, 27 de Febrer de 2010
  Prof. Dr. Manuel Mª Romero Ruiz. Metge-Estomatòleg. Professor col·laborador de la Unitat Docent de Cirurgia Bucal. Professor del Màster de Cirurgia Bucal. Facultat d'Odontologia de la Universotat de Sevilla.
  Prof. Dr. Manuel García Calderón. Metge-Estomatòleg. Professor associat de la Unitat Docent de Cirurgia Bucal. Director de l'Aula de Formació Continuada del Màster de Cirurgia Bucal. Facultat d'Odontologia de la Universitat de Sevilla.
  10:30 h - Descans.
  Prof. Dr. David Gallego Romero. Odontòleg. Professor associat de la Unitat Docent de Cirurgia Bucal de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Sevilla. President electe de la Sociedad Española de Cirugía Bucal- SECIB.
  Prof. Dr. Daniel Torres Lagares. Odontòleg. Professor contractat doctor de la Unitat Docent de Cirurgia Bucal. Coordinador del Màster de Cirurgia Bucal. Facultat d'Odontologia de la Universitat de Sevilla.
  13:00 h - Discussió.
  Prof. Dr. Cosme Gay Escoda. Catedràtic de Patologia Quirúrgica Bucal i Maxil.lofacial. Director del Màster de Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial. Facultat d'Odontologia de la Universitat de Barcelona. Coordinador del grup de recerca consolidat "Patologia i Terapèutica Odontològica i Maxil.lofacial" de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Cap del Servei de Cirurgia Bucal, Implantologia Bucofacial i Cirurgia Maxil.lofacial del Centro Médico Teknon.
  Prof. Dr. José Luis Gutiérrez Pérez. Metge-Estomatòleg. Cirurgià Oral i Maxil.lofacial. Professor titular i Director de la Unitat Docent de Cirurgia Bucal. Director del Màster de Cirurgia Bucal de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Sevilla. Director de la UGC de Cirurgia Oral i Maxil.lofacial de l'Hospital Universitari "Virgen del Rocío" (excedència). Director Gerent del "Servicio Andaluz de Salud de la Junta de Andalucia".
LLOC:
Centro Médico Teknon (Sala d'Actes). C/ Vilana,12 - 08022 BARCELONA
AFORAMENT LIMITAT. Per reservar plaça truqueu al telèfon 607 49 93 65 (Srta. Marta Ventura)

 

Secretaria Tècnica:
 • C/ Bruc 28, 2º 2ª
 • 08010 Barcelona
 • Información: Srta Marta Ventura 607.49.93.65
 • E-mail: mdv@emedeuve.com